Program za lični rast i razvoj

MOĆ OGLEDALA
Kroz program Moć Ogledala nudim ceo paket metoda, tehnika i tretmana za lični rast i razvoj, širenje svesnosti, prepoznavanje talenta, jačanje samopouzdanja i samopoštovanja, izgradnju autentičnosti, harmonizaciju odnosa i poveznicu sa sobom. 
Sve ovo uz moju posvećenost, podršku i odredjenih zadataka koji su individualni za svakog.
Program radim isključivo 1na1 uz video poziv.
Trajanje programa Moć ogledala je minimum mesec dana pa do 4 meseca, u zavisnosti od potrebe osobe sa kojom radim. Radi se 4 sastanka po 60 minuta mesečno ako u hodu nešto ne promenimo.
Sve ide kroz video poziv i termini se zakazuju unapred.
Program Moć Ogledala namenjen svim osobama koje zele temeljan rad na sebi, koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj zivot i da uz moju podršku krenu u nov i drugačiji zivot. Moje usluge kroz program imaju za cilj da probude svesnost, otvore um i srce. Osobe koje nisu spremne na temeljan rad na sebi nisu osobe sa kojima ja zelim da radim. Imala sam iskustvo, započnu pa se povuku uz osudjivanje mog rada.
Vrednost jednog meseca  programa Moć Ogledala odlučujemo u besplatnoj konsultaciji. Na početku couchinga dogovaramo koliko vremena vama treba za napredak i koliko ste spremni da ulozite u sebe. Jednom u zivotu!
Plaćanje je unapred preko ziro računa.
Cilj mi je da vi stvorite drugačiju sliku zivota, da probudite svesnost u vama i da otvorite širu sliku realnog zivota bez naočara iluzija i bezanja od sebe. Naučiću vas da osvestite sumnju da nebi došlo do horor filma u glavi.
Često me pitaju:
Dali mogu da krenem pa da stanem?
Ne bih vam ovo preporučila jer veoma brzo bi ste se vratili na polaznu tačku, uz malo razlike.