Blog – Upoznavanje

ZV-ROUND

Zdravo,
Ja sam Zvezdana Milojković.
Blog započinjem da u što širem krugu ispričam svoju priču, koja verujem da mnogima moze da pomogne.
Potičem iz sela Ranovca nadomak Petrovca na Mlavi. U Ranovcu sam završila osam razreda osnovne škole i tu se moje dalje školovanje završava. Udala sam se jako mlada, sa samo 16 ipo godina, ubrzo sam rodila dvoje dece. Zbog nedostatka finansija dolazimo za Italiju i ovde sam rodila još jedno dete. Počinje moj gastarbajterski zivot, prelivanje iz šupljeg u prazno. Jurim kao i mnogi za onim što “nemam”.
Tako sam izgubila zdravlje i zapala u depresiju, napade panike i anksioznost, ušla u ulogu zrtve. Istraumirana iz detinjstva, neprihvaćena od suprugove porodice, natovarila sam sebi još bola, nemira, nezadovoljstva, besa. Ušla u prosečan gastarbajterski zivot daleko od svoje domovine, ni tamo ni ovamo a zivot je prolazio…
Gde sam tu bila ja? Izgubljena u moru “moram” i u grču prepuna strahova. Više sam puta sebe pitala “dali je ovo zivot?”
Pomišljala sam i na to da sebi oduzmem zivot, molila Boga da mi pomogne u tome…
Srećom pa nije, znao je nešto što ja tada nisam znala.
Kada sam pukla po svim šavovima i umalo ostala u kolica moj se zivot naglo promenio. Šta sad?
Bog mi je otvorio druga vrata, vrata nepoznatog. U priču ulazi moj zivotni učitelj i poslovni učitelj, ulazim u Avon da pojma nisam imala čemu idem u susret.

Izlazak iz sigurne zone, ulazak u nepoznato, strah. Bog mi je u susret poslao osobu koja me je naučila kako da radim, kako da se ponašam, kako da se našminkam. Slušala sam savet i brzo napredovala. Onda sam iz znatizelje počela da probam i MLM i Just i tako se raspala na sitne komade. Nisam znala više da se snadjem i vratila sam se u siguran posao koji me je odveo u sigurnu propast kičme. Nenaučena lekcija! Bila sam puna strahova i kompleksa. Osećaj bezvrednosti, nezadovoljstva, boli…
U moj zivot ulazi i Ana Bučević, bila sam u strahu da je ona u nekoj sekti jer se kod nas u mestu govorilo tako.
Nešto sam naučila uz Anu ali kroz samo priču o njenom iskustvu i sitnim koracima i tehnikama ja nisam realno napredovala. Ne moze se napredovati samo čisto promenom razmišljanja i izbacivanjem negativnih reči iz upottebe. Često sam se pitala, pobogu a šta to smem a šta nesmem da pričam. Osećala sam da u tome nešto nije uredu. Tek sam kasnije došla do dubljih saznanja. Olako se gleda na ZP i koristi samo za privlačenje materijalnog. To odvodi u visinu Ega…

Pre 5-6 godina u moj zivot ulazi Ljubinko, Peat majstor.
Pitala sam se, šta je pa sad to.
Znatizeljno sam htela da probam, da vidim i to nepoznato. Već sa prvim seansama osećala sam se lakše, smanjila sam napetost, smanjila sam nemire i strah.
Oslobodila sam se terora od moje mame i zauzela sam stav.
Periodično sam sa Ljubinkom uklanjala strahove, kasnije kočnice i blokade, kada sam ušla u svesnost i kada sam naučila da ih prepoznam do tada mi je sve bilo nepoznato.
Pre 2 godine poradila sam na finansijskoj blokadi i na strahu od Sponzora. Trebala sam još neku ali to tada nisam razumela. Sada je Ljubinko moj Peat učitelj i drago mi je da je tako zahtevan, znam da ću na takav način puno toga da naučim kako treba.

EFT tehniku sam prvi put videla kod Ane Bučević. Čukala sam svaki dan i dozivela promene. Pored Ane eft sam puno radila uz Viktora Jeremić, Jelenu Njegomir a kasnije i sa prevodom sa engleskog. Bila sam uporna i svaki dan sam radila. Moji su mi se u kući smejali, govorili su mi da sam skroz izašla iz mozga. Nisam obraćala paznju, meni je to jako puno pomoglo. Bila sam u konstantnom strahu, nezadovoljstvu, kasnije i besu koji je nailazio iz visine Ega. Zato i govorim da treba da se odradi proces a ne da se iz nemoći potrči u Ego. Nije ni to zdravo.

Magija Zahvalnosti
Paralelno sa Peatom, EFT tehnikom dolazim i do knjige Magija uz videa Katice Djordjević. To su 28 dana konstantne zahvalnosti koje sam ja odradila 9 put i sada mi je 10-i put u 6 godina.
Nekako smo svi navikli na hladno “Hvala” i to više puta ne osećamo već kazemo zato što su nas tako naučili. Molimo Boga za mnogo toga a dali se setimo da mu se ponekad zahvalimo…
Sve uzimamo zdravo za gotovo, sve nam se podrazumeva. Brzo zaboravimo sve ono za šta smo se molili, sve ono što smo grčevito zeleli. Rad zahvalnosti iz knjige Magija mi je pomoglo da puno toga osvestim. Sada pored zahvalnosti 28 dana sama kreiram trenutke od “kiše zahvalnosti”, dovedem se do suza koliko se otvorim za zahvalnosti. Svakome bih preporučila da što češće radi zahvalnost.

Onda se u mom zivotu dešava još veći preokret. Otvaram svoju grupu “Kako zavoleti sebe-Stella” i koračam u novu priču a da još nisam imala jasnoću kuda me sve ovo vodi.
Šta mi to dragi Bog poručuje, šta je moj novi zadatak?
U grupi sam počela da pišem neke delove moje knjige, to je bila verzija puna tezine i ni nalik knjizi koju sam objavila. Nekako nisam imala jasnu sliku tada. Nije mi bilo jasno čemu će moja knjiga da posluzi. Ja nisam tada bila ni nalik ovoj današnjoj Zvezdani. Ram je postojao a unutra korov i smeće, moze se reći i ruševina vešto sve sakriveno maskom. Maskom koju sam drugima htela da pokazem a u duši je vrištalo…

Počinjem da pratim jednog pozitivnog čupavog. Njegova pozitivna energija me je privukla. Kontaktirala sam ga i čuli smo se, poziv je bio iz totalno drugog razloga a stigla sam do toga da udjem u njegovu grupu pozitivaca. Nisam ušla u prvu grupu, ušla sam u drugu grupu iz razloga koji ne mogu da definišem. U vreme ulaska u grupu imala sam teški problem u porodici. Teško i neizvesno zdravstveno stanje moje mladje ćerke. Ulazak u pozitivnu grupu za mene u takvom stanju značio je mnogo. U grupi sam ostala skoro tri godine, kada sam osetila da tu više neću imati nikakvog napredka. Ne napredak koji sam ja trazila.
Iz rada u grupi sam ponela puno divnih uspomena. Dovoljno znanja da nastavim dalje. Osećaj neprihvatanja od trenutka kada nisam više bila ona ista koja je u grupu ušla. Paralelno sa grupom pokušala sam da steknem i nova znanja a i iskustva. Ponela sam od svega dovoljno da nastavim dalje. Počela sam da osećam energije, počela sam da dobijam informacije a nisam znala šta mi se dešava.
Pokušala sam da pitam nisam dobila odgovor ili sam dobila odgovor na kašičicu. Htela sam više! U medjuvremenu sam ostvarila svoj zivotni san. Napisala sam i izdala svoj prvenac. Nisam bila sigurna u svoju sposobnost da sama plasiram knjigu, trazila sam pomoć a dobila sam okretanje ledja onda kada mi je bilo najteze. Tako nesigurna dozivela sam ogroman energijski i vibracijski pad. Htela sam da odustanem i sve napustim. Dobila sam podršku sa druge strane, podršku od osoba za koje se nisam nadala. Tako sam ustala i nastavila sam dalje.
Odradila sam tretman za fetalno doba, isceljenje kroz meditacije i čišćenje aure sa Tanjom Coha. Njene metode su sjajne! Zahvalna sam joj.
U moj zivot ulazi kurs po mojoj meri. Kurs u kreaciji, kurs za coucha, kurs za potenciranje talenta. Pomislila sam:
“Ima li šta lepše?”
A ima, stvarno ima i baš na ovom kursu!

Počinjem kurs sa nesigurnošću, skoro nikakvom verom u svoj rad. Nisam bila sigurna šta je to imati i dati vrednost. Nisam znala niti osećala šta je to obilje. Ja sam sve ovo uporedjivala sa novcem. Moja duboka uverenja…
Sa druge strane me prihvataju baš ovakvu kakva jesam. Već formiranog motivatora u meni uz veliku podršku cele ekipe s kursa dovodim u totalnu slobodu i mir. Učim na mojim greškama uz interakciju na kursu. Kroz snimke vebinara koje su preporučene za kurs dolazim do mnogih odgovora. Preko videa o novcu dolazim do načina temeljnog rada što se tiče novca i finansija. Nije se sve u trenu ostvarilo. Počeli su da stizu odgovori kako dalje. Kroz kurs sam dobila odgovor kako da počistim svoju energiju a naučila sam toj tehnici i druge osobe. Oslobadjanjem od tereta polako se vraćam u sebe. Dobijam na sigurnosti. Od septembra imam nove “djake”. Od novembra ponovo otvaram svoju kreaciju, radionicu Moć Ogledala. Rezultati polaznika su sjajni, uz uspone i padove. Svaki mesec ulazi po jedna osoba. Njihova zahvalnost mi otvara nove ideje, nove kreacije. U budućnosti zamišljam vikend radionice u prirodi uz domaću ishranu. Već imam par lokacija gde bi to moglo biti. U medjuvremenu sam počela sa učenjem Peat-a uz Ljubinka. Organizujem se polako za tri nove Bars obuke.
Idem na nove edukacije i radionice. Uskoro završavam prvu godinu kursa i onda sam sertifikovani coach Talent academy tima iz Genove. U organizaciji sam promocija za mog prvenca “Moja zivotna priča”. Uskoro ulazi u štampu i moja druga knjiga “U susret svesnosti”. Sve sam jasno i precizno zapisala i opisala u mojim ciljevima za 2022 godinu. Uz Ljubinka učim i način brzog rada na sebi, postavljanje ciljeva, koraka itd.
Toliko o meni i o mom ličnom i profesionalnom rastu i razvoju. Počinjemo sa novim i uzbudljivim temama.
Zvezdana
Couch Talent academy Apica
Hvala Hvala Hvala