ČUDA – nastavak

Dodir nevidljive ruke koji je u meni izazvao mir, neopisiv mir
Novembra 2021. Malina odlazi u bolnicu.

Osećala sam da ne mogu sama energično da pratim Malinin oporavak. Tada sam zamolila divna bića za energetsku podršku i moju dragu duhovnu sestru za molitve.
Obje smo se molile sa puno zahvalnosti, i kroz molitvu smo osjetili blagoslov molitve.
Činilo se da ide nabolje, ali život piše drame. Zvali su nas iz bolnice.

Moj muž i ja smo otišli ​​da razgovaramo. Slušala sam, ali nisam čula. „Antene“ su se uključile.Nakon razgovora srela sam se sa Malinom i dobila sam novu, neviđenu snagu. Obratila sam se duhovnoj sestri za pomoć.

Od tada smo se molili intenzivnije nego ikad do tad. Sestra je pozvala oca Dalibora, paroha u Vinćenci. Čudo, dar sa samog neba, otac se našao na pravom mestu u pravo vreme. Molile smo devet dana neprestano.
Dva dana kasnije moja majka je posjetila manastir Nimnik. Ona je bakina miljenica i mezimica.

Malina je uspješno prebrodila težak period. Pobjedila je nevolje koje su je snašle. Čudo od samog Boga, koji je još jednom prepleo svoje prste i spasao svoje dete. Malina je pred Uskrs 2022. postila nedelju dana, iako zbog njene dijagnoze to nije bilo preporučljivo. Taj post je Malinu ojačao u njenom duh, vitalnoj energiji i veri. Čak je počela da posti svakog petka.

Krajem leta posetili smo manastire Vitovnicu, Gornjak, Nimnik, Zaovu, Tumane. U Tumanima sam doživela još jedno veliko čudo. 
Molila sam se pred moštima Svetog Zosima i Svetog Jakova. U molitvi sam tražila znak da se nalazim na pravom putu. Nikada nisam sanjala da će mi nebesa poslati takav znak.
 
Dodir nevidljive ruke izazvao je u meni mir, neopisiv mir. Hvala nebesima na svim Čudesima.
Mala čuda su svakodnevna.
Ovo su bila neka od velikih. moćnih čuda o kojima čitate u drevnim pričama.
Ali eto, meni su se desila i ja sam želela da to podelim sa vama.

Ne boj se, vjeruj u Boga i put do velikih Čuda će ti biti pokazan.