Kako razmišljaš tako ziviš

Zivela sam u konstantnom strahu. Zivela sam nemoćna da bilo šta učinim. Kao takva bila sam lak plen manipulatorima. Vredjali su me i ismevali još u školi. Nisam imala snage da reagujem. Nisam naučila da reagujem. Primer mi je bila moja baka, svi su je vredjali a ona je mirno govorila da nije to ništa. Nikom nije zamerala, isto tako i ja!

Tako sam celog zivota trazila osobe koje bi upravljale mojim zivotom, osobe koje bi manipulisale samnom.
Dok nisam rekla dosta prošle godine! Naučila sam najtezu zivotnu lekciju!

Hvala svima koji su gazili po meni, bila sam im tepih da se ne povrede.
Hvala svima koji su me osudjivali, bila sam im protok da ne zadrze smeće u sebi.
Hvala svima koji nisu poverovali u mene, oni su izvukli deo mene koji ni ja sama nisam poznavala.

U trenucima kada sam padala i vrištalo je sve u meni, pojavio bi se po neki Andjeo da mi ruku pruzi. Da me podigne i da me probudi.
Kad sam krenula u svoj lični i duhovni rast i razvoj, nisam znala šta me čeka. Znala sam da ono što napuštam nije zivot koji zelim za sebe. Svaka suza se isplatila, svaki trud nije bio uzaludan, svaku bol sam ispratila da bih iscelila svoje duboke rane.

Tiho sam lečila svoje traume iz prošlosti. Tiho i nečujno da me niko ne vidi niti čuje. Onda je došlo vreme da podelim svoje znanje i iskustvo. Došlo je vreme da se pokrenem u svojoj novoj misiji. Misiju supruge i majke sam odradila maksimalno, kako sam znala i umela.
Došlo je vreme da postavim kamen temeljac za moje snove i zelje. Dugo sam ih u sebi potiskivala, da nisam znala ni da postoje.

Prvi značajni korak je uradjen. Knjiga “Moja zivotna priča”, ugledala je svetlost dana.
Moj suprug je ponosan na mene, moja deca isto. Moja majka se raduje svakom mom koraku. Cela uza rodbina je uz mene. Zar nije dovoljno? Ja sam postigla najveći zivotni uspeh! Prihvatila sam sebe i promenila ono što mi nije štimalo. Promenila sam zato što sam ja to odlučila.

Drugi značajni korak počinje kroz online radionicu Moć Ogledala.
Poziv moje duše da pomognem drugim dušama da zive svesnije, srećnije i lakše.
Još jedan značajan korak ka glavnom cilju!

Za mene je ovo nešto veliko! Ja sam zahvalna srcem i dušom na svemu onom što sam postigla. I tek sam počela… Idemo dalje sa lakoćom, radošću i slavljem….

Hvala Nebesima na svim Čudesima🙏❤️