Online radionica Moć Ogledala

Kroz radionicu Moć Ogledala radimo sa:
Malim ogledalom, UP procesom, kroz odredjena pitanja, kroz metode, tehnike otpuštanja prošlosti, suočavanja sa nezeljenim emocijama, tehnike zahvalnosti, oprosta i harmonizacije odnosa. Temeljni rad kroz proces svih ovih odredjenih metoda, tehnika i tretmana dovodi u unutrašnji mir, harmoniju i ljubav prema sebi i drugima. Više detalja na samom početku radionice. 
Odrzavanje radionice je u zatvorenoj Fb grupi pod nazivom “radionica Moć Ogledala”.
Trajanje radionice je 6 nedelja koje mogu ponovo da se odrade ako neko zeli jer ostaju u grupi.
Pored rada u grupi i lajvova uz detaljno objašnjenje imamo na početku i na kraju radionice susret preko soba u grupi i to je intimno i ne ostaje snimak, mojom odlukom.
U susretima ulazimo u detaljnu analizu rada na radionici.
Radionica Moć Ogledala namenjena je osobama koje su spremne na temeljni rad na sebi. Nije namenjena osobama koje misle da je rad na sebi igra i da se sve dešava sa magičnim štapićem i ZP.
Vrednost radionice napisaću vam preko e-maila. Plaća se unapred preko ziro računa.
Ako slušate moje savete i marljivo i posvećeno se trudite da uradite zadatke koje vam dajem, vi ćete se osećati lakše, mirnije, srećnije, zahvalnije. Dobićete poveznicu sa sobom i više nećete osećati da na sebi radite bez sebe. Krenućete u drugačije razmišljanje, drugačiji osećaj a tako i u drugačiji zivot.
Često me pitaju:
Moze li besplatno?
Moze, naravno ali vi nećete dati vrednost vašem vremenu i mojoj posvećenosti kao što ne dajete vrednost svemu onome što je besplatno. 
Dali mi garantuješ da mi mozeš pomoći?
Ne postoji garancija!
Postoji trud, rad i istrajnost.
Dali je istina to što govoriš i pišeš?
Ja pišem iz mog ličnog iskustva i govorim moje lične primere a na vama je da se ne uporedjujete samnom već da se potrudite da zivite vašu istinu.