PISANJE

Moja ljubav prema pisanju počinje još u detinjstvu. Imala sam i tada moj poseban stil, to kasnije nastavnica nije najbolje prihvatala a mozda je i mislila da neko piše umesto mene.
Ponovo sam započela sa pisanjem u spomenar mom tada momku. Kada je pročitao rekao mi je da mu je to odvratno. Tada sam skroz prestala sa pisanjem, mislila sam da ništa ne vredi moje pisanje. Kroz početak rada na sebi, otvorio mi se mali prozorčić, javila mi se ideja da napišem svoju zivotnu priču. Tada ja još nisam bila spremna da pratim ovakvu knjigu kao što je to “Moja zivotna priča”.
Što sam dublje čistila traume iz moje prošlosti, to je zelja za pisanjem rasla. Onda sam pre 5 godina otvorila grupu “Kako zavoleti sebe-Stella” i tamo sam počela da pišem. Temelj moje zivotne priče sam započela u grupi. Daleko od očiju ljudi koji me okruzuju. Tada sam pisala teme još uvek iz boli i sa teretom. Što sam više čistila otrove u sebi, to sam se otvarala sve više. Teme su bile drugačije. Onda nailazi totalna Izolacija. Vremena na pretek i uspela sam da razbijem sve blokade koje su zaustavljale moje pisanje. U 2020 godini sam napisala teme za 4 knjige, do kraja godine sam završila 3, sjajno sam se osećala. Onda su počeli da mi govore kako od knjiga nema zarade i moja ranjivost me je opet spustila u nemoć. Htela sam sve da napustim i knjige da spalim. Jednu noć tako naišla sam na kurs, koji sam skoro i završila, primetila sam da se kroz kurs potencira tvoj talenat, kreativnost, vrednost, sloboda. Kurs mi je još više otvorio inspiraciju. Teme od Snezane kopirajterke su mi još više stimulisale pisanje. Sada bih non stop pisala. Uzivam u tome. Imam posebnu grupu gde pišem inspirativne teme. Za mene ne postoji ni mesto ni vreme, prepustim se i pišem.
Moja grupa “Moć Ogledala” je grupa koja je moj izduvni ventil.
Do kraja meseca izlazi knjiga “U susret svesnosti” a gde će pisanje još da me odvede, neznam u ovom trenutku. Znam samo da slušam svoje srce i dušu i pišem