Poziv duše.

POZIV DUŠE.

Još kao dete volela sam da pomažem i da budem od koristi. To se nije promenilo ni kad sam odrasla, uvek sam volela da podelim svoje znanje i iskustvo. Onda se pojavila zelja da mogu da podelim svoje životno iskustvo i šta sam sve radila kroz proces rada na sebi. Nisam forsirala svoj rast i razvoj tako da nisam forsirala ni zelju da podelim sa drugima to svoje životno iskustvo.
Onda učenje o MLM me je povuklo u totalno drugom smeru. To što se pokrenulo u meni i kroz probni couching rad pre 3 godine svidelo mi se i težila sam sve više da napredujem kao motivator a kasnije i kao profesionalni couch.
Sad u potpunosti osećam da je ovo moj put, osećam da je ovo što radim poziv moje duše i ovo je ako bi me neko pitao ovo je nešto što bih mogla da radim i besplatno. U potpunosti sam svesna svog poziva.

Zašto radim to što radim?

Coaching kao still života.

Zašto mi je važno da se bavim ovim pozivom?

Buđenje talenta


Zato što osećam da mogu da budem doprinos u buđenju svesnosti. Zato što osećam da mogu puno da pružim kroz moj program. Zato što mi je važno da probudim talenat i kreativnost kroz moj program kao što se i u meni probudilo sve. Zato što znam šta mogu da pružim kroz svaku moju uslugu. Važno mi je da otvorim potencijal osobi koju imam kroz bilo koji proces koji radim. Važno mi je da osoba koja radi samnom oseti vrednost, slobodu i mir. Važno mi je zato što je ovo poziv moje duše.

Buđenje kreativnosti


Koja je viša svrha mog poziva?

Da pokažem kako nije potrebno nikakvo forsiranje, nikakva primena sile, nikakva borba niti napadanje da bi se napredovalo.
Svako ima svoj ritam i ja sam tu da pokazem kako u miru i potpuno slobodno može da se dogodi buđenje svesnosti. Ja sam tu da svojim primerom pokazem da se sve gradi iz temelja a nikako prečicom. Osobe koje su u mom programu znaju da imam jaku precepciju, intuiciju, osećaj kako i šta treba da radim. Ne može to napamet da se radi, svako je priča za sebe, ako se radi napamet znači da to nije tu viša svrha već čista korist.

Šta ja konkretno radim?

Moj posao je da otključam vaš unutrašnji svet. Osim couching programa Moć Ogledala kreirala sam do sada 10 kratkih meditacija od kojih se 4 nalaze na mom YouTube kanalu. Radim peat metodu na moj način koju me je moj mentor naučio. Bars praktičar sam. Završila sam akademiju za profesionalnog coucha u timu kod Gabriele Baroni.

Šta su i čemu služe moje usluge?


Moj program sadrži niz tehnika i alata koje funkcionišu u bilo kojoj svesnosti da se osoba nalazi a isto tako nema neku specifičnu ciljanu grupu. Dovoljno je da je osoba otvorena za saradnju. Sluzi da se osoba pokrene sa polazne tačke i da se napreduje onoliko koliko je neko spreman da napreduje. Peat sluzi da se suočite sa neželjenim stanjima i emocijama, da otpustite to što grčevito držite u sebi i tako dobijate prostora za napredak.
Geštalt proces koji radim je jedan od načina kako da sa lakoćom naučite da pratite vašu emociju i percepciju kroz unutrašnji dijalog a ne kroz um. On vam sluzi da slobodno pratite sebe i svoj razvoj bez ikakvog pritiska. Tako vi napredujete a pratite sebe a ne ono što sam ja jer to vama ne sluzi. Ja sam vam samo jedna od stanica u vašem rastu i razvoju.

Otpustite svoje negativne emocije.

Kako radim to što radim?

Naučila sam da pratim osobu koju imam u couchingu. Percipiram dalje korake, naravno kada je osoba otvorena i trudi se da prati to što govorim. Posvetim potpuno pažnju dešavanju kroz couching. Radim jako odgovorno i sa puno razumevanja. Cilj mi je da osoba napreduje iz svoje polazne tačke tako da u razgovoru ulazim i u ulogu posmatrača a ne samo kao couch. Ne igram se ljudskim životom i prema tome ne dajem samo na kašičicu već se trudim da otvorim unutrašnji put i potencijal svakoj osobi koja je u couchingu ili programu jedan na jedan. Kad otkrijem talenat kod neke osobe dajem joj izazove da radi ono što voli i da razvije svoj talenat. Apsolutno se posvetim napredovanju osoba a ne vezivanju istih za mene.

Koji je moj način?


Moj način je sastavljen od laganih koraka prvo kroz Proces Ogledala uz posebna pitanja koje prvo ja dobijem pred sastanak ili za vreme sastanka, pa posle kod osoba sa dobrom intuicijom pitanja nailaze sama. Takva pitanja otvaraju osećaj i osoba kad nauči da prati svoj osećaj ostali koraci postanu lakši. Takav postupak ne stvara velike blokade i polako padaju svi otpori. Naravno postoji uvek neko ko ovo ne ume da prati i promenim taktiku da bi se ta osoba otvorila. Takav način dovodi do otvaranja harmoničnog unutrašnjeg dijaloga i širi svesnost.

Koji pristup imam?


Radim jako pažljivo, iskreno i sa puno ljubavi i poštovanja. Ne ponašam se arogantno već tražim nežniji pristup u zavisnosti od osobe sa kojom radim. Tako osobi dam do znanja da može slobodno da postavlja pitanja i da neće niko da je osuđuje ako pogreši. Takav pristup donosi benefit i ne stvara grč između mene i polaznika couchinga. Jako sam odgovorna smirena i strpljiva. Ponekad kroz šalu bocnem da se pokrenu.

Koji sistem radim?


Volim da radim miks jedan na jedan sa radionicom, meditacijama, Peat seansama, sastankom kroz FB sobe. Postavljam jasna pitanja i dajem određene zadatke korak po korak. Dajem svoj primer za ciljeve, zelje, retrospektivu, afirmacije, dajem jasna objašnjenja zašto mislim da je tako kako sam rekla ili zapisala.
Ovakav sistem sjajno funkcioniše jer daje slobodu, osećaj vrednosti, otvara harmoničan unutrašnji dijalog bez pritiska bilo kakve vrste.

Kako stojiš ti sa tvojim zašto, kako?

Koja je tvoja višlja svrha? 

– Zvezdana Milojković