PUT KA SVESNOSTI

Od kad znam za sebe, vrlo sam znatizeljna i uvek otvorena za novo znanje i iskustvo. Sve što otkrijem, trudim se da probam dali je to za mene ili ne…
Tako sam ušla i u ovu priču o ZP i Vortex-u a i u saznanje o Flow/Protok!
Kao znatizeljna osoba krenula sam sa Anom Bučević, kad je učenik spreman učitelj se pojavi, Anu mi je preporučila draga poznanica.
Išla sam napred i sve dublje u budjenje svesti i u jačanje duhovnosti, što sam dublje istrazivala i bila otvorena za nove odgovore u moj su se zivot pojavljivale osobe koje znaju više i dublje.
Upijala sam sve ono što mi se činilo vazno za mene i moj razvoj.
Prvo sam čistila uverenja i menjala način razmišljanja, oslobodila se bolne prošlosti putem oprosta i zahvalnosti.
Onda mi to više nije bilo dovoljno i istrazivala sam dublje, naišla sam na razne tehnike i energetske tretmane i tehnike.
Neke su mi bile odlične neke nisam osećala da su efikasne za mene.
Onda mi se u susret pojavio Zeljko Šmulja i počela sam grupni rad, bila sam uporna, otvorena i iskrena, za kratko vreme dobila sam puno odgovora.
Potvrdila sam sve ono što sam već znala, ono što nisam znala, upijala sam i čistila sve ono što nisam više zelela da bude u mom zivotu. Tako sam preko Zeljka upoznala teta Spomenku Mujović, osobu koja je toliko mudra i dobra da se ja svaki put sve više oduševim njenim temama. Oko knjiga mi je isto jako velika podrška. Takve osobe kao teta Spoma se retko pronadju.
Onda se pojavila Edita sa njenim vebinarom, potvrdila sam da sam bila na pravom putu svesnog rasta i razvoja, na putu ka sebi.
Kada sam krajem marta 2020 godine bila na raskrsnici kojim putem da nastavim i dali da spojim svašta nešto sa svojim znanjem, pisala sam Daliborki, trazila sam odgovore koje sam i te kako od nje dobila.
Ono što mi je bilo tada potrebno da čujem.
Onda sam otvorila YouTube kanal, koji je 4 godine čekao na mene da se probudim, počela sam sa lajvovima i sa pisanjem na ličnom profilu.
Krila sam svoje znanje 3 godine u mojoj grupi, bezeći od sebe iz straha kako će narod da me prihvati, onda sam shvatila da nismo svi na istoj razini svesnosti i da će uvek biti i kritika a ne samo pohvala, od sada širim svoje znanje i ljubav gde god da sam bez da budem napadna u tome.
Onda mi je u susret došla Ivanica moja Cimi, naučila me kako se izboriti u poslovnom svetu.
Posle nje prepustila sam se još više sebi i shvatila sam da sam spremna za poslovni svet.
Onda sam se prepustila Vesni i Aleksandri i shvatila sam da sam i dalje gušila svoju pravu vrednost, naučila sam Barse, naučila sam kako da čistim svoje barijere i kočnice.
Onda se pojavila i Branka, predivna duša koja isto kao ja hoće da pomogne koliko god moze i zna.
Onda se u moj zivot pojavila i Tanja Coha koja je stvarno majstor u njenim meditacijama.
Jako puno mi je pomogla. Iscelila sam i fetalno doba, tj kada sam bila u maminom stomaku. U junu prošle godine pronašla sam link za kurs za coucha, Gestalt smer.
Znak od Boga.
Od uplašene i nesigurne osobe stigla sam u totalnu slobodu za 10 meseci. Sada sam i kreativni član ekipe u protoku i rastu. Postala je internacionalna kreacija. Emocije i vibracija se osete svaki put kada je sastanak.
Bio je i intervju o meni i koleginici kako mi vidimo couching rad.
Napokon sam došla do prave sebe, sada svaki dan potenciram svoje znanje, veru u sebe i svoju vrednost.
Shvatila sam svoju zivotnu svrhu, da dam doprinos divnim dušama, shvatila sam da je naš zivot naša kreacija.
Spremna sam i za prihvatanje i za nerazumevanje, sigurno neću odustati od sebe i svog napredka, rasta i razvoja. Nastavljam dalje da kreiram svoj put. Put ljubavi, harmonije, mira, slobode, vrednosti, obilja, protoka, svetlosti i svesnosti. Uskoro iz štampe izlazi i moja druga knjiga “U susret svesnosti” koja će biti sjajna i za vizuelce.
Ciljeve za ovu godinu skoro sam sve realizovala. Pojavljuju se novi ciljevi u hodu.
Moj savet: “Dajte sebi slobodu i budite nesavršeni” to je put u protok…

Zveki Coach Zahvalnosti