Radionica MOĆ OGLEDALA Uživo

Radionicu Moć Ogledala uzivo zamišljam u prirodnom ambijentu kao sklop radnog dela, relax dela uz meditacije i vizualizaciju, opuštanje u prirodi.
U sklopu uzivo radionice radio bi se proces ogledala uz UP proces na nezeljene emocije koje naidju pogledom u ogledalo. Uz to odredjena pitanja koja meni dolaze kroz intuiciju, na osnovu osećaja koji imam kad pomislim na osobu koju imam pred sobom. Retrospektiva, pisanje retrospektive i uz UP proces pomazem osobi da se oslobodi nezeljenih emocija koje se pojave kroz pisanje retrospektive. U relax delu idu dve meditacije, jedna na početku a druga na kraju. U sredini radimo metode vizualizacije koje otvaraju put ka ciljevima.
Radionice uzivo mogu biti jednodnevne i vikend radionice u zavisnosti od potrebe i mesta na kome se radionica radi.
Radionica uzivo je namenjena osobama koje vole prirodu i koje su spremne na jedno lepo druzenje i spoj korisnog s opuštajućim delom. Nije namenjena osobama koje bi tu priliku iskoristile u beskorisnom tamburanju i sabotiranju ostalog dela ekipe.
Vrednost radionice i vikend radionice objaviću kad zakazem destinaciju.
Plaćanje je unapred par dana pre radionice preko ziro računa. 
Kroz radionicu uzivo dobićete način kako da se povezete sa sobom i kao takvi da zivite sadašnji trenutak. Priroda i sama po sebi opušta tako da posle druzenja više nećete biti isti.
U sklopu radionice biće još iznenadjenja.
Pitanje par osoba bilo je:
Kada počinješ radionice?
Već sam ih najavila kroz reportazu u avgustu i uskoro počinju objave destinacija. Destinacije koje sam zamislila su fantastične.