Važnost rada na sebi


INTEGRACIJA

To je dovođenje u balans između dva polariteta. To je važno zbog slobode emocija; integracijom se sjedine i osete emocije od kojih često bežimo sa suprotnim lepim emocijama.


To radim kroz:
-Peat
-Meditaciju
-Tretman Barsa uživo
-Može i kroz novi korak koji sam skoro postavila na radionici, a to je Preobraženje ili Transformacija iz onog manje lepog u ono što nam je lepo.

BUĐENJE


To je osećaj koji izvire iznutra, to je veliko bogatstvo. Mir, lakoća i lepota buđenja onoga što jesi.


U mojoj radionici, to ide kroz 5 koraka:
-Proces Ogledala
-Retrospektiva
-Snaga Oprosta
-Harmonizacija Odnosa
-Osećaj Vrednosti

KREIRANJE

Ulazak u kreativni deo je jasniji i lakši kada se prođe deo buđenja i integracije. Više puta mi se dogodilo da osoba na coaching-u odradi prvi i drugi deo radionice i onda odustane za dalje korake kreiranja. Neko uspe da zablista, a neko se vrati dole. Razlog je taj da se uključi ego koji kaže “meni ovo ne treba”… Ne mislim da je tako, ali svako ima pravo odluke. Moj program se bazira na tome da ti postaviš fokus na sebe, svoje želje, svoje ciljeve iznutra, jer su to ciljevi koji te neće odvesti u iluzije. Lako ćeš ti napredovati kada ideš korak po korak smireno i strpljivo, teže ako želiš sve odmah i sada.


Koraci kreiranja na mojoj radionici su:-Top 100 želja
-Krug ciljeva
-Meditacija
-Razne tehnike koje sam i sama radila i koje provereno deluj
u.


POTENCIRANJE / JAČANJE

Kada se posvećeno odrade svi delovi, dolazi šlag na tortu, a to su pozitivne afirmacije koje jačaju polja gde si slabije vibracije, ne šablonske afirmacije koje meni nisu služile. Uz to ima i pitanja koja ti otvore širinu svesti i podižu vibraciju. U ovom polju ima osoba kojima se intuicija otvori i sami pronalaze odgovarajuće afirmacije ili pitanja, a naravno ja sam postavila neka svoja koja su u vibraciji samnom ili sa osobama koje sam imala na coaching-u.

Ovakav način rada na sebi daje ti slobodu bivanja toga što ti stvarno jesi bez forsiranja i primene sile. Tako isplivaju talenti. Mnogi odnosi dođu do harmonizacije koji su pre toga bili nemoguća misija. Jednostavno rečeno život bez pritiska i iluzija.
To svako zaslužuje i može da ostvari.


To što ćeš ti dobiti je osećaj vrednosti, veće samopouzdanje, lakoću, smirenost, slobodu, sjajan unutrašnji dijalog, podršku u jačanju tvog talenta…poštovanje, strpljenje, motivaciju, posvećenost sa moje strane.

Slozićeš se sa mnom da ovo ima veliku vrednost!

Sa poštovanjem,
Zvezdana Milojković