Ne oklevajte! Javi mi se ako mogu nešto da učinim za Vas. zvezdana.stella@gmail.com +393772648078

Moje Usluge

ZV-ROUND

Program za lični rast i razvoj

MOĆ OGLEDALA
Kroz program Moć Ogledala nudim ceo paket metoda, tehnika i tretmana za lični rast i razvoj, širenje svesnosti, prepoznavanje talenta, jačanje samopouzdanja i samopoštovanja, izgradnju autentičnosti, harmonizaciju odnosa i poveznicu sa sobom. 
Sve ovo uz moju posvećenost, podršku i odredjenih zadataka koji su individualni za svakog.
Program radim isključivo 1na1 uz video poziv.
Trajanje programa Moć ogledala je minimum mesec dana pa do 4 meseca, u zavisnosti od potrebe osobe sa kojom radim. Radi se 4 sastanka po 60 minuta mesečno ako u hodu nešto ne promenimo.
Sve ide kroz video poziv i termini se zakazuju unapred.
Program Moć Ogledala namenjen svim osobama koje zele temeljan rad na sebi, koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj zivot i da uz moju podršku krenu u nov i drugačiji zivot. Moje usluge kroz program imaju za cilj da probude svesnost, otvore um i srce. Osobe koje nisu spremne na temeljan rad na sebi nisu osobe sa kojima ja zelim da radim. Imala sam iskustvo, započnu pa se povuku uz osudjivanje mog rada.
Vrednost jednog meseca  programa Moć Ogledala odlučujemo u besplatnoj konsultaciji. Na početku couchinga dogovaramo koliko vremena vama treba za napredak i koliko ste spremni da ulozite u sebe. Jednom u zivotu!
Plaćanje je unapred preko ziro računa.
Cilj mi je da vi stvorite drugačiju sliku zivota, da probudite svesnost u vama i da otvorite širu sliku realnog zivota bez naočara iluzija i bezanja od sebe. Naučiću vas da osvestite sumnju da nebi došlo do horor filma u glavi.
Često me pitaju:
Dali mogu da krenem pa da stanem?
Ne bih vam ovo preporučila jer veoma brzo bi ste se vratili na polaznu tačku, uz malo razlike.

Radionica MOĆ OGLEDALA Uživo

Radionicu Moć Ogledala uzivo zamišljam u prirodnom ambijentu kao sklop radnog dela, relax dela uz meditacije i vizualizaciju, opuštanje u prirodi.
U sklopu uzivo radionice radio bi se proces ogledala uz UP proces na nezeljene emocije koje naidju pogledom u ogledalo. Uz to odredjena pitanja koja meni dolaze kroz intuiciju, na osnovu osećaja koji imam kad pomislim na osobu koju imam pred sobom. Retrospektiva, pisanje retrospektive i uz UP proces pomazem osobi da se oslobodi nezeljenih emocija koje se pojave kroz pisanje retrospektive. U relax delu idu dve meditacije, jedna na početku a druga na kraju. U sredini radimo metode vizualizacije koje otvaraju put ka ciljevima.
Radionice uzivo mogu biti jednodnevne i vikend radionice u zavisnosti od potrebe i mesta na kome se radionica radi.
Radionica uzivo je namenjena osobama koje vole prirodu i koje su spremne na jedno lepo druzenje i spoj korisnog s opuštajućim delom. Nije namenjena osobama koje bi tu priliku iskoristile u beskorisnom tamburanju i sabotiranju ostalog dela ekipe.
Vrednost radionice i vikend radionice objaviću kad zakazem destinaciju.
Plaćanje je unapred par dana pre radionice preko ziro računa. 
Kroz radionicu uzivo dobićete način kako da se povezete sa sobom i kao takvi da zivite sadašnji trenutak. Priroda i sama po sebi opušta tako da posle druzenja više nećete biti isti.
U sklopu radionice biće još iznenadjenja.
Pitanje par osoba bilo je:
Kada počinješ radionice?
Već sam ih najavila kroz reportazu u avgustu i uskoro počinju objave destinacija. Destinacije koje sam zamislila su fantastične.

Online radionica Moć Ogledala

Kroz radionicu Moć Ogledala radimo sa:
Malim ogledalom, UP procesom, kroz odredjena pitanja, kroz metode, tehnike otpuštanja prošlosti, suočavanja sa nezeljenim emocijama, tehnike zahvalnosti, oprosta i harmonizacije odnosa. Temeljni rad kroz proces svih ovih odredjenih metoda, tehnika i tretmana dovodi u unutrašnji mir, harmoniju i ljubav prema sebi i drugima. Više detalja na samom početku radionice. 
Odrzavanje radionice je u zatvorenoj Fb grupi pod nazivom “radionica Moć Ogledala”.
Trajanje radionice je 6 nedelja koje mogu ponovo da se odrade ako neko zeli jer ostaju u grupi.
Pored rada u grupi i lajvova uz detaljno objašnjenje imamo na početku i na kraju radionice susret preko soba u grupi i to je intimno i ne ostaje snimak, mojom odlukom.
U susretima ulazimo u detaljnu analizu rada na radionici.
Radionica Moć Ogledala namenjena je osobama koje su spremne na temeljni rad na sebi. Nije namenjena osobama koje misle da je rad na sebi igra i da se sve dešava sa magičnim štapićem i ZP.
Vrednost radionice napisaću vam preko e-maila. Plaća se unapred preko ziro računa.
Ako slušate moje savete i marljivo i posvećeno se trudite da uradite zadatke koje vam dajem, vi ćete se osećati lakše, mirnije, srećnije, zahvalnije. Dobićete poveznicu sa sobom i više nećete osećati da na sebi radite bez sebe. Krenućete u drugačije razmišljanje, drugačiji osećaj a tako i u drugačiji zivot.
Često me pitaju:
Moze li besplatno?
Moze, naravno ali vi nećete dati vrednost vašem vremenu i mojoj posvećenosti kao što ne dajete vrednost svemu onome što je besplatno. 
Dali mi garantuješ da mi mozeš pomoći?
Ne postoji garancija!
Postoji trud, rad i istrajnost.
Dali je istina to što govoriš i pišeš?
Ja pišem iz mog ličnog iskustva i govorim moje lične primere a na vama je da se ne uporedjujete samnom već da se potrudite da zivite vašu istinu.