Ne oklevajte! Javi mi se ako mogu nešto da učinim za Vas. zvezdana.stella@gmail.com +393772648078

Politika Privatnosti

Ko smo mi ?

Adresa naše web stranice je: https://www.mocogledala.com.
Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo :
Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na web mestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran s vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.
Media

Ako slike učitavate na web mesto, trebali biste izbegavati prenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web mestu.
Kolačići
Universalsite.net koristi kolačiće isključivo za ispravno funkcionisanje svih opcija Sajta i ne uključuje deljenje vaših privatnih informacija sem onih koje ste sami postavili da budu vidljivi svima.
Šta su kolačići?
Kao što je uobičajena praksa sa skoro svim profesionalnim web stranicama, ova stranica koristi kolačiće, koje su sitne datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, kako biste poboljšali svoje iskustvo. Ova stranica opisuje koje podatke sakupljaju, kako ga koristimo i zašto nam je ponekad potrebno čuvati ove kolačiće. Takođe ćemo podeliti kako možete sprečiti skladištenje ovih kolačića, ali to može da smanji ili da “razbije” određene elemente funkcionalnosti sajta. Za više opštih informacija o kolačićima pogledajte Wikipedia članak o HTTP Cookies-u.

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se prijaviti za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da vam ne bi trebalo ponovo da ispunjavate svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvata li vaš pregledač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Upamti me”, prijava će trajati dve sedmice. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u vaš pregledač će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana..


Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica

 

Članci na ovoj web lokaciji mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetioc posetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.


Analitika


Sa kim delimo vaše podatke…
Koliko dugo čuvamo vaše podatke…

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako postoje), takođe pohranjujemo osobne podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promeniti korisničko ime). Administratori web stranica takođe mogu videti i urediti te podatke.

Ako na ovom mestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.


Koja su prava nad vašim podacima


Bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podataka…
Prilikom korišćenja sajta www.mocogledala.com , dužni ste da osigurate potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete, a Mocogledala.com garantuje da konstantno primenjuje sve standardne bezbednosne mere zaštite privatnosti ličnih podataka sakupljenih od svojih korisnika. Ipak obezbedite svoje lične informacije. Slažete se sa činjenicom da bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podatake ne može biti 100% garantovan.